Rickard Kemfors, Panduro

Våra partners

Tack för att ni gör denna podd möjlig!

Rickard Kemfors, VD – Panduro

Intervju med Rickard Kemfors, VD – Panduro

I detta avsnitt pratar jag med Rickard Kemfors som är VD på företaget Panduro. Panduro säljer pyssel både genom sina cirka 100 butiker och genom e-handel där de växer kraftigt. Rickard har lång erfarenhet av e-handel och utöver att vara VD på Panduro så sitter han bland annat i styrelsen för Hööks Hästsport och Widforss.

Lyssna på avsnittet här eller där poddar finns:

E-handel är framtiden

Även om Panduro har många butiker så säger Rickard att e-handel är framtiden. De har det senaste året minskat antalet butiker, främst till följd av en överetablering och inte på grund av att e-handeln tar mark. Det finns plats för både fysiska butiker och e-handel och ofta kompletterar de varandra.

Framgången för Panduro har både berott på att e-handelsmarknaden vuxit och på det fantastiska team på Panduro som med kreativitet styrt bolaget framåt. Mycket fokus ligger på Google annonsering och samarbete med en mängd större influenser. Rickard har nu även valt att stärka upp e-handelsteamet genom att värva en tidigare marknadschef från Cdon.com.

Här får ni 3 tips för att skapa en framgångsrik e-handel

1. Fundera över ditt sortiment så att det tillför något unikt. Att bli bättre på marknadsföring och pris kommer sannolikt inte vara tillräckligt i framtiden.
2. Välj skalbar teknik och teknik där det finns flera konsulter som kan leverera. Bygg inte in er i ett hörn där ni låses fast till en enskild leverantör.
3. Pröva er fram. Ta inte in en massa strategikonsulter utan prova själv vad som fungerar och inte fungerar.

Dela gärna detta avsnitt med Rickard Kemfors, Panduro:

Länk till avsnittet:
https://ecommercesuccess.se/rickard-kemfors-vd-panduro/

Embed-kod (spelare) att klistra in om ni vill lägga upp avsnittet med spelare på er webbsida:
<iframe style=”border: none;” src=”//html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/9894362/height/90/theme/custom/thumbnail/yes/direction/backward/render-playlist/no/custom-color/ec6707/” width=”100%” height=”90″ scrolling=”no” allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>

Dela gärna detta avsnitt

Dela på facebook
Dela
Dela på linkedin
Dela
Dela på twitter
Dela
Dela på email
Maila

Nyhetsbrev / bli uppdaterad

Vill du bli informerad när nästa avsnitt är tillgängligt?

Populära gäster.

E-commerce recruit

E-commerce recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsföretag inom e-handelssektorn. Oavsett om du på väg att digitalisera din verksamhet, redan är en etablerad aktör eller tar klivet in i e-handelssektorn är vi din självklara samarbetspartner.

Kontakta oss

Har du synpunkter, vill du bidra med kunskap eller vara med i vår podcast?

Telefon: 0720 - 80 80 55
E-post: hej@ecommercesuccess.se
Adress: Baltzarsgatan 18, Malmö