Podd om e-handel

Om du vill följa oss eller veta mer om oss, så är du på rätt ställe. Här kan du läsa om vårt arbete kring vår podcast och vårt arbete med framgångsrik e-handel.

En podcast om e-handel

Drömmen om att driva en framgångsrik e-handel delas av många. Vi är många som kämpar och försöker, men hur gör man? 

Att nå framgång är ingen självklarhet. Det krävs att man kämpar, att man sticker ut, att man vet hur man gör och att man  är beredd på att lägga många många timmar på att lyckas. Resan mot framgång kan kortas genom inspiration och kunskapsinhämtning från andra e-handlare.

För att hjälpa e-handlare att nå framgång startade vi en podcast om just framgångsrik e-handel. I podden pratar vi med entreprenörer, experter och företagsledare som alla varit med om resan. Fokus på alla samtal och intervjuer är; Hur lyckas man med e-handel?

Följ med på vår resa och få inspiration och kunskap för att lyckas! Lyssna på vår podd om e-handel: E-commerce SUCCESS.

Vem är Jonny Rosengren

Jonny Rosengren är en entreprenör med fokus på e-handel, SEO och SEM. Han har arbetat i branschen i över tio år och har erfarenhet från både internationella företag och egna verksamheter. 

Hans framgångsresa började 2008 då han parallellt med sin anställning startade ett antal sajter som publicist och bloggare. Idag har Jonnys webbsidor mer än 400 000 unika besökare varje månad. 

Idag driver Jonny flera e-handelsverksamheter och publicistsajter samt är delägare i rekryteringsföretaget e-commerce recruit. 

Podden om framgångsrik e-handel

Vad är framgång och vad är framgång inom e-handel? Detta är ett ämne som kan vändas och vridas i evighet – men syftet med denna podd om e-handel är att inspirera och sprida kunskap, inte att definiera framgång.

I podden intervjuar vi personer som vi tycker är framgångsrika. Detta kan vara för att någon gjort en imponerande resa, att någon genomfört det omöjliga eller för att någon befinner sig på ett otroligt intressant företag. 

I de första avsnitten av podcasten E-commerce SUCCESS – podden om framgångsrik e-handel har vi träffat flera erfarna e-handlare. Vissa är anställda som CEO, medan andra är grundare som startade bolaget i sin källare. Det gemensamma är att de har en otroligt intressant resa inom e-handel.

Vem tycker du vi ska träffa i denna podcasten? Maila oss gärna med dina tips. 

Kontakta oss

Vill du bidra med kunskap, bli vår partner eller vara med i vår podcast?

Telefon: 0720 - 80 80 55
E-post: hej@ecommercesuccess.se
Adress: Baltzarsgatan 18, Malmö