Monika dagberg granngården

Våra partners

Tack för att ni gör denna podd möjlig!

Intervju med Monika Dagberg, E-handelschef – Granngården

I detta avsnitt pratar jag med Monika Dagberg som är ehandelschef på företaget Granngården. Granngården är ett företag som med sina butiker och sin e-handel vill inspirera och underlätta för dig som vill leva ett jordnära liv. De har 112 butiker runt om i Sverige och driver e-handel på granngården.se. Totalt omsätter de 1,8 miljarder kronor per år.

Lyssna på avsnittet här eller där poddar finns:

Kunden i centrum

Granngården strävar efter att hålla en hög kundservice där kunden ska få samma upplevelse både online och i fysisk butik. OMNI-känslan ska vara smärtfri och e-handeln används även som ett skyltfönster för butikerna. Online på Granngården.se kan man inte bara handla utan även se lagersaldo och information om olika produkter inför ett butiksbesök.

Granngården gör bred marknadsföring med mycket Google och sociala medier. Content är en stor del av deras strategi där de strävar efter att hjälpa kunder att få en mer jordnära livsstil. I Granngårdens kanaler hittar man därför mycket inspiration och tips för hur du ska kunna göra saker själv i hemmet eller på lantstället. De har även en stor kundklubb som används flitigt i marknadsföringen.

Tre tips för att skapa en framgångsrik e-handel

Här får ni 3 tips för att skapa en framgångsrik e-handel

1. Titta på vilken kontext du är. Utgå från bolagets fördelar och kärnkompetenser.
2. Utgå alltid för kunden och kundens förväntningar på kundresan.
3. Ha ett bra erbjudande där du själv tjänar pengar och kunden är nöjd. Säkerställ att det är en win-win för dig och kunden.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Dela gärna detta avsnitt med Monika Dagberg, Granngården:

Länk till avsnittet: https://ecommercesuccess.se/monika-dagberg-granngarden/

Embed-kod(spelare) att klistra in om ni vill lägga upp avsnittet med spelare på er webbsida:
<iframe style=”border: none;” src=”//html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/10113895/height/90/theme/custom/thumbnail/yes/direction/forward/render-playlist/no/custom-color/ec6707/” width=”100%” height=”90″ scrolling=”no” allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>

Dela gärna detta avsnitt

Dela på facebook
Dela
Dela på linkedin
Dela
Dela på twitter
Dela
Dela på email
Maila

Nyhetsbrev / bli uppdaterad

Vill du bli informerad när nästa avsnitt är tillgängligt?

Populära gäster.

E-commerce recruit

E-commerce recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsföretag inom e-handelssektorn. Oavsett om du på väg att digitalisera din verksamhet, redan är en etablerad aktör eller tar klivet in i e-handelssektorn är vi din självklara samarbetspartner.

Kontakta oss

Har du synpunkter, vill du bidra med kunskap eller vara med i vår podcast?

Telefon: 0720 - 80 80 55
E-post: hej@ecommercesuccess.se
Adress: Baltzarsgatan 18, Malmö