Intervju med VD Bank Bergström på Nordic Nest

Dela avsnitt

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på whatsapp
Dela på email

Intervju med Bank Bergström, VD Nordic Nest

I denna intervju träffar jag, Jonny Rosengren, Nordic Nests VD, Bank Bergström.

Bank Bergström kom till Nordic Nest, tidigare Design Online, för tre år sedan. Han saknade vid tiden erfarenhet från e-handel men har under dessa år haft en imponerade tillväxtresa och vuxit bolaget till en omsättning på 450 miljoner kronor.

I intervjun berättar Bank om deras forsatta tillväxtresa under de senaste åren och om vad som är viktigt för att växa ett bolag. Vi pratar även om digital marknadsföring och om vilka digitala strategier som är viktiga för att lyckas.

Här kan du lyssna på intervjun med Nordic Nests VD:

Nyckeln till framgång

I intervjun berättar Bank om de saker han tror är viktigt för att lyckas. Baserat på detta har Nordic Nest tre stycken mål för att nå sin tillväxt; väldens bästa kundupplevelse, världens mest engagerade team och en lönsam tillväxt.

Ska man välja en sak så är det kundnöjdhet som Bank skulle prioritera. Varje dag följer han betyget på Trustpilot och veckomötet inledes alltid med att prata kundnöjdhet. Nöjda kunder ger också nöjda anställda enligt Bank. Alla vill ju jobba med att göra kunder glada – allt blir roligare då.

3 råd för framgångsrik e-handel

Bank från Nordic Nest ger här tre stycken råd för att lyckas med att skapa en framgångsrik e-handel.

  • Vad ska du erbjuda kunden.? Svara först på denna fråga.
  • Kör igång och testa. Gör mer saker och tänk inte för mycket.
  • Håll i pengarna. Det finns idag en stor mängd tjänster och produkter man kan investera i men prioritera och köp inte allt. Tänk logiskt och kritiskt innan du köper en produkt.

Mer om dessa råd kan du höra om du lyssnar på denna podcast.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Dela gärna detta avsnitt med Nordic Nest:

Länk till avsnittet: https://ecommercesuccess.se/intervju-nordic-nest

Embed-kod(spelare) att klistra in om ni vill lägga upp avsnittet med spelare på er webbsida:

<iframe style=”border: none” src=”//html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/12915638/height/90/theme/custom/thumbnail/yes/direction/backward/render-playlist/no/custom-color/ec6707/” height=”90″ width=”100%” scrolling=”no” allowfullscreen webkitallowfullscreen mozallowfullscreen oallowfullscreen msallowfullscreen></iframe>

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email
Innosearch SEO för e-handel

SEO för E-handel

Jens Andersson, InnoSearch – SEO för e-handel I detta avsnitt pratar vi om SEO för e-handel med SEO-experten Jens Andersson från företaget InnoSearch. Vilken sidstruktur

Läs artikeln »