Gustaf Ollas ICANIWILL

Dela avsnitt

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på whatsapp
Dela på email

Intervju med Gustaf Ollas, ICIW

I detta avsnitt träffar jag Gustaf Ollas, grundare av sportmodeföretaget ICANIWILL. Gustaf började sin entreprenörsresa som influenser och personlig tränare och tog sitt mantra I CAN I WILL in i sitt bolag.

Lyssna här eller där poddar finns.

E-handel utan erfarenhet – från 0 till 100 miljoner

Gustaf grundade ICANIWILL år 2012, helt utan erfarenhet av varesig design, klädproduktion eller e-handel, och i oktober passerade de 100 miljoner i omsättning sedan årsskiftet. Stora delar av framgången bygger på samarbete med influenser vilket fortfarande är den största försäljningskanalen.

ICANIWILL är byggt med ett digitalt DNA. De säljer sina egendesignade träningskläder för kvinnor och män världen över genom sin hemsida, marknadsför sig med fokus på digitala kanaler och sociala medier, och sålde sina allra första plagg på pre-order, tack vare Gustafs stora närverk genom sin träningsblogg.

Gustaf har en spännande resa i ryggen, från sitt nio till fem jobb på Clas Ohlson till ett av nordens snabbast växande företag i sin bransch. Konkurrensen bland tränignsklädesmärkena är hård, inte minst på sociala medier, så hur kommer det sig att ICANIWILL har lyckats så bra? Hur gör man för att starta ett företag om man inte har erfarenhet? Och hur profilerar man sig för att nå framgång i reklambruset i sociala medier?

Råd till dig som vill starta en framgångsrik e-handel

I avsnittet ger Gustaf även tre stycken råd till den som ska starta en e-handel. Här har du råden i korthet.

  1. Jobba med något du tycker är kul
  2. Fokusera och bli riktigt bra på en sak
  3. Våga stå för det du tror på och kör

Mer om dessa råd kan du höra om du lyssnar på denna podcast.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Dela gärna detta avsnitt med Gustaf Ollas från ICANIWILL:

Länk till avsnittet: https://ecommercesuccess.se/intervju-med-gustaf-ollas-iciw

Embed-kod(spelare) att klistra in om ni vill lägga upp avsnittet med spelare på er webbsida:

<iframe style=”border: none” src=”//html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/16887416/height/90/theme/custom/thumbnail/yes/direction/backward/render-playlist/no/custom-color/ec6707/” height=”90″ width=”100%” scrolling=”no” allowfullscreen webkitallowfullscreen mozallowfullscreen oallowfullscreen msallowfullscreen></iframe>

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email